2019. május 12. 18:40 - Greg J. Grimes

27 írásgyakorlat: Válassz egy embert, akit nem szeretsz és írj neki egy levelet, amiben minden jó tulajdonságát leírod

Kedves Alelnök úr! (Mégsem merem kiírni a nevét, sosem lehet tudni)

Habár az, hogy nem szeretem, bármely más emberről is elmondható, akit nem ismerek személyesen, én olyan embert kerestem erre a gyakorlatra, aki kifejezetten ellenszenves. És mivel a közvetlen környezetemben nem ismerek ilyen embert (vagy nem vállalnám vele a nyílt konfliktust egy hülye gyakorlat miatt), Önre esett a választásom.

Persze, mondhatjuk, hogy megnézni az Alelnök című filmet és néhány Family Guy epizódot nem szolgál elégséges kutatásként ahhoz, hogy ismeretlenül elítéljünk valakit, a fent felsorolt médiatermékek állításaira mégsem találtam sehol érdemi cáfolatot. Olybá tűnik, hogy az álláspont, mely szerint Ön egy pocsék ember, afféle általánosan elfogadott tézis, melyet még Ön sem kíván vitatni. Ennek ellenére a feladatom most az Ön jó tulajdonságainak felsorolása. Kezdjünk is bele!

- Azt senki sem tagadhatja, hogy Ön igen ambiciózus. Ezt mutatja, hogy bárhol jár is az életben, mindig felfelé tör, mindig többre vágyik. Ez a törekvés persze hosszú távon meggátolja a tartós boldogság elérésében úgy Önt, miként a Közel-Keleten elesett bátor katonák gyászoló családjait. 

- Nem vitathatjuk továbbá, hogy Ön igen intelligens és kreatív, mely vonásai ötvözve némi (nem is kevés) gátlástalansággal és a lelkiismeret teljes hiányával, komoly sikereket hozhat és hozott is Önnek.

- Ha Iraknak tényleg voltak titkos tömegpusztító fegyverei, vagy bármi köze az Al-Kaidához, akkor még az is lehet, hogy valóban nagyszerű dolog volt minden, amire a mandátuma alatt törekedett. Arról nem beszélve, hogy az ottani rosszfiú valóban igen gonosz volt.

- Rengeteg ember számára biztosított spirituális élményt és a megvilágosodás útját, amikor lehetővé tette, hogy kínvallatásnak tegyék ki őket.

- Ha nem lenne ilyen beszűkült, remek apa válhatott volna Önből, mert kétségkívül szereti a gyerekeit.

- Nagyon ügyesen tud olajvállalatot üzemeltetni, ez is példázza általános kompetenciáját.

- Végül, de nem utolsó sorban azt sem szabad elfelejtenünk, hogy az Ön mellkasában immár egy másik ember szíve dobog, aki pedig nagy valószínűséggel jobb ember volt Önnél, így kijelenthetjük, hogy Ön igazából jószívű.

Üdvözlettel

Greg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://silenceofthewolves.blog.hu/api/trackback/id/tr9014822370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása